Actueel

Foto's HCE Emmen Dresuur

Actueel

Dinsdag 3 Mei ben ik tot ongeveer half 5 bij de dressuurwedstrijden van HCE Ruiters in Emmen geweest. De gemaakt foto's staan inmiddels op de Facebook pagina van zaz4sports.

Wil je foto's bestellen zonder logo? Kijk dan onder het kopje fotografie.

CH Ter Apel 30 April

Actueel

Ook de paardensport fotografie gaat gewoon door. Mijn specialiteit ligt meer bij het maken van spring foto's maar ik moet zeggen, een aantal dressuurfoto's zijn ook goed gelukt!

Meer foto's zijn te vinden op de facebook pagina van zaz4sports!

 

27 April Koningsdag concours Onstwedde

Actueel

Vandaag gaan we een gezellig dagje jureren in Onstwedde!
Dit concours (waar ik vroeger zelf ook altijd reed) was eigenlijk het eerste grote buitenconcours (in onze regio) van het seizoen. Het is dan toch altijd weer spannend om met de frisse paarden, buiten een proefje te rijden! Ik ben benieuwd wat de dag gaat brengen met de L1-L2 paarden en ponies!

Misschien neem ik bij goed weer mijn camera nog even mee om wat mooie plaatjes te schieten!

* fotobron: www.driesporen.nl

 

 

 

 

Clinic proefgericht trainen in Beilen

Actueel

Zondagmiddag 10 April stond in het teken van de nieuwe KNHS dressuurproeven!

zaz4sports was benaderd om de proeven te beoordelen (als KNHS official) en na afloop rijtechnische verbeterpunten aan te geven. (als KNHS dressuur instructie 1ste fase) Gedurende de middag kwamen er diverse combinaties in de ring van B-paarden tot en met M2-ponies. 


Voor veel combinaties waren de nieuwe en verkortte proeven een echte uitdaging, maar ook een super gelegenheid om te oefenen! Eerst kon men losrijden in een aparte hal, dan de proef rijden en na afloop de verbeterpunten (maar ook de goede punten) bespreken met de jury en aansluitend nog een kwartiertje les van Frans van den Heuvel.

Al met al een leerzame dag!

 

 

zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!

Actueel

VLAGTWEDDE – Zondagmiddag organiseerde Sportdorp Vlagtwedde samen met de Week der Besten de Obstacle Mud Run.

Vorig jaar was de Mudrace Vlagtwedde een groot succes en jaar was het nog spectaculairder, hoger, dieper en modderiger. Het parcours was weer uitgezet op het Evenemententerrein aan de Onstwedderweg. De deelnemers waren verdeeld in drie klassen: Kinderen van 8 t/m 14 jaar, recreanten vanaf 15 jaar en deelnemers aan de officiële wedstrijd.

Heel veel deelnemers hadden zich de afgelopen weken al opgegeven, maar zondagmiddag kwamen nog veel meer sportievelingen naar het Evenemententerrein om zich  in de modder te wentelen. Dit waren er zoveel dat de organisatie besloot niet meer dan 250 deelnemers toe te laten.

Na een warming up verzorgd door zaz4sports uit Ter Apel konden de deelnemers het parcours in! Vanwege de warmte werd het toch wel zware parcours met één ronde ingekort, m dit mocht de pret niet drukken. Bij de wedstrijd deed maar één dame mee; de rest van de vrouwelijke deelnemers koos er voor om recreatief deel te nemen.

De uitslag was als volgt:

Dames:
 1. Annette van der Heide

Heren:
 1. Marten Teule
 2. Barry Veldkamp
 3. Koos Smith Dames

Annette en Marten mogen zich een jaar lang Westerwolds Kampioen Obstacle Mudrun 2015 noemen.

Het was een zeer geslaagd evenement en zowel het massaal toegestroomde publiek als de deelnemers hebben met volle teugen van dit spektakel genoten.

Bron: Westerwolde actueel

zaz4sports
Actueel   |   Neem contact op:   sasja@zaz4sports.nl   |   06 575 60 922