​SPORT SOORTEN
Voor de maanden November en December staan Dance Combat en Silks op het programma.  

​DANCE COMBAT
​De lessen Dance Combat worden gegeven door Anita Santing & Sasja Michalski. Anita verzorgt met veel passie het dansgedeelte van de les en Sasja zorgt ervoor dat je je "EI" kwijt kunt in vele "Kick' en "Puch" combinaties! In deze les ga je gegarandeerd zweten! Ben je nog niet zo fit of heb je blessures? Meld dit dan vooraf en de les wordt voor jou speciaal aangepast. 

​SILKS
​De lessen Silks worden gegeven door Sasja Michalski. Tijdens de lessen Silks werken we eerst aan kracht- en spier opbouw door gebruik te maken van de doeken. Je zult snel merken dan je sterker en handiger wordt in de omgang met de doeken. Tijdens de lessen werken we ook aan "acrobatische combinaties" en aan het einde van de les is er een uitgebreide stretch-sessie, je gaat heerlijk relaxt weer naar huis!

LESTIJDEN
​DANCE COMBAT - woensdag 19.30 uur
SILKS - woensdag 20.00 uur

BENODIGDHEDEN
​Kleed je tijdens de Dance Combat les niet te warm zodat je goed je warmte kwijt kunt! Vergeet niet een flesje water en een handdoek mee te nemen. 

Voor de Silks les is het belangrijk een lange GLADDE legging en een shirt met mouwen te dragen. De kleding mag geen ritsen of knopen hebben. Belangrijk is dat de kleding nauw sluit aan het lichaam. Ook tijdens deze les is drinken belangrijk. 

​Volg je beide lessen? Nee dan een droog setje kleding mee voor je Silks les! Tussen beide lessen krijg je de tijd om je te douchen/af te drogen zodat je fris en fruitig in de doeken kunt. 

KOSTEN
Je kunt in dit blok kun je betalen per les. ​Volg je 1 les dan betaal je 5 euro en volg je beide lessen dan betaal je 7,50 euro.

Meer foto's

zaz4sports
Actueel   |   Neem contact op:   sasja@zaz4sports.nl   |   06 575 60 922