zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!

zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!

VLAGTWEDDE – Zondagmiddag organiseerde Sportdorp Vlagtwedde samen met de Week der Besten de Obstacle Mud Run.

Vorig jaar was de Mudrace Vlagtwedde een groot succes en jaar was het nog spectaculairder, hoger, dieper en modderiger. Het parcours was weer uitgezet op het Evenemententerrein aan de Onstwedderweg. De deelnemers waren verdeeld in drie klassen: Kinderen van 8 t/m 14 jaar, recreanten vanaf 15 jaar en deelnemers aan de officiële wedstrijd.

Heel veel deelnemers hadden zich de afgelopen weken al opgegeven, maar zondagmiddag kwamen nog veel meer sportievelingen naar het Evenemententerrein om zich  in de modder te wentelen. Dit waren er zoveel dat de organisatie besloot niet meer dan 250 deelnemers toe te laten.

Na een warming up verzorgd door zaz4sports uit Ter Apel konden de deelnemers het parcours in! Vanwege de warmte werd het toch wel zware parcours met één ronde ingekort, m dit mocht de pret niet drukken. Bij de wedstrijd deed maar één dame mee; de rest van de vrouwelijke deelnemers koos er voor om recreatief deel te nemen.

De uitslag was als volgt:

Dames:
 1. Annette van der Heide

Heren:
 1. Marten Teule
 2. Barry Veldkamp
 3. Koos Smith Dames

Annette en Marten mogen zich een jaar lang Westerwolds Kampioen Obstacle Mudrun 2015 noemen.

Het was een zeer geslaagd evenement en zowel het massaal toegestroomde publiek als de deelnemers hebben met volle teugen van dit spektakel genoten.

Bron: Westerwolde actueel

Meer foto's

zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!zaz4sports verzorgt de warming up tijdens de Mudrun WdB te Vlagtwedde!
zaz4sports
Actueel   |   Neem contact op:   sasja@zaz4sports.nl   |   06 575 60 922